Safety Equipment for Oil & Gasindustry

Helly Hansen Smestad Protection WW 78215

More Views

Helly Hansen Smestad Protection WW 78215
Helly Hansen Smestad Protection WW 78215
Excl. Tax: €105.91

Deze sportieve, waterdichte schoenen van topkwaliteit zijn zeer licht en beschermend, en zitten boordevol technologie. De voet rust op een ondersteunend PU-frame dat een gewichtloze versterking biedt aan de bovenlaag.
Deze bovenlaag is bovendien voorzien van onze Helly Protection-teenbescherming en stootbescherming voor extra duurzaamheid en bescherming. De schoenen hebben een zeer lichtgewicht teenbescherming van nano-koolstofcomposiet en een non-metallic beschermende zool. Ook voorzien van een zoolconstructie met een lichtgewitch tussenzool van EPR en een slijtvaste rubberen buitenzool met antislip. De binnenzool is gemaakt van PU met extra inzetstukken van dempende gel, voor maximaal comfort.

-S3 WR SRC ESD
- Bovenzijde:
-Waterdicht membraan van Helly Tech Performance
-Zeer lichtgewicht en sterke neuskap van nano-koolstopcomposiet
-Versterking met Helly Wear Protection
-Voering van ademend gaas
-Uitneembaar Voetbed van PU met dempende inzetstukken van gel
- Zool:
Schokdempende zool
Beschermende non-metallic zool
Lichtgewicht en dempende tussenzool van EPR
Slijtvaste rubberen buitenzool met antislip

* Required Fields

Description

Details

Deze sportieve, waterdichte schoenen van topkwaliteit zijn zeer licht en beschermend, en zitten boordevol technologie. De voet rust op een ondersteunend PU-frame dat een gewichtloze versterking biedt aan de bovenlaag. Deze bovenlaag is bovendien voorzien van onze Helly Protection-teenbescherming en stootbescherming voor extra duurzaamheid en bescherming. De schoenen hebben een zeer lichtgewicht teenbescherming van nano-koolstofcomposiet en een non-metallic beschermende zool. Ook voorzien van een zoolconstructie met een lichtgewitch tussenzool van EPR en een slijtvaste rubberen buitenzool met antislip. De binnenzool is gemaakt van PU met extra inzetstukken van dempende gel, voor maximaal comfort. -S3 WR SRC ESD - Bovenzijde: -Waterdicht membraan van Helly Tech Performance -Zeer lichtgewicht en sterke neuskap van nano-koolstopcomposiet -Versterking met Helly Wear Protection -Voering van ademend gaas -Uitneembaar Voetbed van PU met dempende inzetstukken van gel - Zool: Schokdempende zool Beschermende non-metallic zool Lichtgewicht en dempende tussenzool van EPR Slijtvaste rubberen buitenzool met antislip
Additional Information

Additional Information

Standardization work shoe S3
Manufacturer Helly Hansen